I nettbutikken viser vi bare et lite utvalg av sesongens blomster. Finner du ikke det du ønsker i nettbutikken så ta kontakt på telefon for en hyggelig prat, eller beskriv det du er på utkikk etter i kontaktskjemaet vårt. Vi er behjelpelig med dine blomsterønsker til enhver anledning.

Har du en god vin eller lignende som du ønsker skal settes sammen med blomster, må «det ekstra» bringes til butikken.

Viktig leveringsinfo:
Vi leverer blomster kun i nærområdet, dvs. Vestfossen, Darbu, Hokksund, Mjøndalen, Skotselv, Krogstadelven. For en annen mottaker enn deg selv legger du inn mottakers postnummer når du kommer til kassen.

Bestill på nett – hent i butikk 

Dette er en rask, enkel og trygg måte å handle på. Bestill ønsket vare og klikk på kjøp. Kryss av for hent i butikk og blomsten kan hentes ved ønsket leveringsdato.

Korttekst og leveringsdato fyller du inn i feltene når du kommer til kassen. For å være sikret levering på riktig dag, må buketten bestilles senest 24 timer i forveien. Vi kan levere med senere bestilling enn det, men da anbefaler vi dere å ringe oss. Ved for sen bestilling blir blomsten sendt ut første arbeidsdag etterpå om ikke annet er avtalt.

Viser alle 46 resultater