Personvernerklæring

Din personlige informasjon tilhører deg. Du deler informasjonen din med Blomsterperrongen fordi du ønsker å bestille et produkt. Men vi vil at du skal vite hvorfor vi trenger dine personlige opplysninger og hvordan vi behandler dem.


Data

Blomsterperrongen bruker bare informasjonen du gir oss. Dette kan være når du bestiller et produkt eller en tjeneste.

Vi bruker følgende informasjon:

– Navn og adresse på avsender og mottaker
– Telefonnummer
– Betalingsadresse
– E-mailadresse
– Betalingsinformation
– IP-adresse

Som du sikkert forstår, må vi bruke leveringsadressedata slik at vi kan levere bestillingen din til den du vil overraske.

Du kan også velge å opprette en kundekonto. I tillegg til dine personlige opplysninger lagrer vi også brukernavnet du har valgt. På den måten trenger du ikke å legge inn informasjonen hver gang du bestiller. Du kan også endre og tilpasse innstillingene selv når du er logget inn.

Sikkerhet

Vi beskytter informasjonen du gir oss med den mest avanserte teknologien, så ingen har uautorisert tilgang til dem. Skulle det være nødvendig å dele informasjonen med tredjepart (se punkt Tredjepart), krever vi at selskapet behandler dine opplysninger så trygt som vi gjør, og med det formål det er ment.

Lagringsperiode

Vi lagrer personlig informasjon så lenge som nødvendig for å behandle bestillingen din, og vi lagrer dem til eget bruk i maksimalt to år (les mer her). Deretter vil personlig informasjon bli slettet, med mindre vi er pålagt å holde dem lenger av juridiske årsaker. For eksempel krever loven oss å lagre betalingsinformasjon i syv år.

Formål

Vi bruker dataene du gir oss til forskjellige formål:

For å levere bestillingen: Vi vil selvfølgelig bruke informasjonen for å behandle bestillingen din. I noen tilfeller kan vi også dele data med selskaper vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å behandle bestillingen din. Du kan lese mer om tredjeparter i punkt 5 .

Spørsmål: Du kan også ha spørsmål. For eksempel om bestillingen din. Du kan kontakte oss via et kontaktskjema. Her blir du bedt om visse opplysninger. Du kan selvfølgelig velge hvilken informasjon du sender til oss. Denne informasjonen lagres bare så lenge som nødvendig for å svare på spørsmålet ditt. Vi vil gjerne hjelpe deg på best mulig måte.

Posisjonsdata: For å hjelpe deg på best mulig måte kan det være nødvendig for oss å se din posisjon (GPS). Hvis vi trenger denne informasjonen, ber vi deg om tillatelse.

Tredjepart

I noen tilfeller kan vi dele data med selskaper vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å behandle bestillingen din.

  • Leverandør av navigasjons- / kortprogramvare som Google Maps kan lagre og behandle (posisjon) data. Det er også mulig at data brukes direkte av Google eller Apple. Dette er utenfor vår kontroll, se personvernpolitikken til disse selskapene.
  • Hvis du oppretter en kundekonto hos oss, vil vi bare gi data relatert til brukernavnet ditt til tredjeparter dersom det er nødvendig for å utføre kontrakten med oss, eller om vi er underlagt å gjøre dette av juridiske årsaker. For eksempel kan det være om det er svindel eller misbruk av nettstedet vårt. Her vil personopplysninger kommuniseres til relevante myndigheter.
  • Vi vil være sikre på at du kan bruke vår nettside på best mulig måte og så personlig som mulig. Derfor kan vi bruke statistiktjenester som Google Analytics for å se hvordan du bruker nettstedet vårt. Selvfølgelig har vi sikkerhetsavtaler med disse selskapene, så IP-adresser er anonymisert.

Cookies(informasjonskapsler)

Vi bruker informasjonskapsler, og vi gjør dette for å sikre at nettstedet vårt fungerer optimalt, slik at du kan nyte en god shoppingopplevelse.

Tredjeparts nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vi har ingen innflytelse på disse nettstedene og kan ikke garantere at selskapene behandler data så trygt som vi gjør. Vi anbefaler at du først leser deres personvernregler før du bruker dem.

Endring av personvernreglene

For å best mulig informere deg om bruken av personopplysninger, oppdaterer vi av og til denne personvernpolitikken. Vi anbefaler derfor at du regelmessig leser den.

Se, endre, slette data eller andre spørsmål?

Du kan sende en forespørsel om å vise, redigere, slette eller overføre din personlige data. For eksempel kan du sjekke om dataene dine er riktige. Vil du vite hvilken informasjon du har tillatt oss å bruke, eller vil du begrense bruken? Du kan også be om det. Hvis du har spørsmål om personvernreglene, vennligst kontakt vår datahåndteringsansvarlig ved å sende en e-post til post@blomsterperrongen.no.


Klager?

Vi vil naturligvis veldig gjerne hjelpe deg hvis du har innvendinger til hvordan vi behandler personopplysninger. Du kan kontakte oss ved å sende en e-post til post@blomsterperrongen.no. Du kan også sende en klage til Datatilsynet, som overser behandlingen av personopplysninger.